Ontdek waar jouw talenten liggen

X-pertlessen zijn bijzonder, omdat ze anders zijn dan schoolvakken. In diverse workshops krijg je de mogelijkheid om je eigen talenten te ontdekken en te ontwikkelen op verschillende gebieden. Dit doe je door een onderwerp te kiezen dat jou interesseert of dat nog helemaal nieuw voor je is. Denk aan reanimatie, exotisch koken, houtbewerken, dans, fotografie, kickboksen of crossfietsen. En jouw keuze is uniek, bijna geen één leerling leert hetzelfde. Lekker gepersonaliseerd dus, daar houden wij van!

Wanneer krijg je X-pertlessen?

Je krijgt in het eerste leerjaar X-pertlessen op dinsdag en donderdag van 14.50 tot 16.10 uur. De kooklessen duren tot 16.30 uur. Volg je het Vakcollege Techniek, dan krijg je geen X-pertlessen, omdat je extra technieklessen hebt. In het tweede leerjaar zijn de X-pertlessen op vrijdag van 14.40 tot 16.10 uur.

We hebben het schooljaar in zes perioden verdeeld. Iedere periode mag je een andere X-pertles kiezen. Een X-pertles krijg je vijf weken achter elkaar (en schoolvakanties slaan we natuurlijk over).

Inschrijven

Twee weken voordat de X-pertlessen starten, schrijf je je in via een intekenlijst bij je coach of via Magister. Je krijgt van te voren te horen welke workshops er in een periode worden aangeboden en hoe je je kunt inschrijven. Noteer je keuze in de agenda van je Learning Portal. Let op dat je dit vijf weken achter elkaar herhaalt en houd rekening met vakanties.

Kijk voor meer info op: X-pertlessen.

Kom ook naar onze school! We hebben een handig stappenplan gemaakt hoe je je kunt aanmelden.

Bekijk het stappenplan

Contact met ons

Wij zijn op schooldagen van 7.30 tot 16.15 uur telefonisch bereikbaar via 0251-24 19 44 of per e-mail: infoberoepsgericht@kennemercollege.nl.

Kennemer College Beroepsgericht | Van Riemsdijklaan 103 - 1965 BE Heemskerk | Telefoon 0251 - 24 19 44