De school die kansen creëert

Het Kennemer College beroepsgericht biedt - als onderdeel van Stichting Voortgezet Onderwijs Kennemerland - een inspirerende werk- en leeromgeving voor ervaren en beginnende docenten. Dit betekent dat docenten veel professionele ruimte krijgen om het onderwijs zelf vorm te geven. Kortom, volop mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, eigenaarschap over het eigen onderwijs en de kans om actief mee te denken en ons onderwijs te helpen mee-ontwikkelen.

Een vooruitstrevende onderwijsvisie

Het Kennemer College beroepsgericht is een dynamische en innoverende vmbo-school, met een vooruitstrevende onderwijsvisie. Het onderwijs bieden we gepersonaliseerd aan en stelt zowel de leerling als de docent in staat om te leren van én met elkaar. Gepersonaliseerd betekent onderwijs op maat; de leerling krijgt les/instructies op basis van zijn of haar eigen niveau en tempo en leerbehoefte.

De lesstof staat online in een learning portal en de leerlingen en de docenten werken in deze online leeromgeving met een iPad. Samen met de coach leert de leerling plannen en organiseren en krijgt daardoor verantwoordelijkheid voor zijn of haar eigen leerproces. De leerlingen werken in groepen aan thema-opdrachten, individueel aan tredevakken (Nederlands, Engels, Duits en wiskunde) of zelfstandig op het leerplein.

Collega’s werken in een hecht teamverband, wisselen expertise uit en ondersteunen elkaar. Wij zijn op zoek naar collega’s, die zich herkennen in onze onderwijsvisie. Docenten, die zichzelf en onze school verder willen ontwikkelen, nodigen we van harte uit om te reageren. Dit kan of op een passende vacature, maar zeker ook in een open sollicitatie.

Open sollicitatie

Herken jij je in onze visie op gepersonaliseerd onderwijs en wil je meewerken aan de verdere ontwikkeling hiervan? Dan ben je altijd welkom om een open sollicitatie te sturen. Deze kun je richten aan de heer T. Jaspers, per brief p/a Kennemer College beroepsgericht, Van Riemsdijklaan 103, 1965 BE Heemskerk, of per mail: infoberoepsgericht@kennemercollege.nl.

Vacatures

Kom ook naar onze school! We hebben een handig stappenplan gemaakt hoe je je kunt aanmelden.

Bekijk het stappenplan

Contact met ons

Wij zijn op schooldagen van 7.30 tot 16.15 uur telefonisch bereikbaar via 0251-24 19 44 of per e-mail: infoberoepsgericht@kennemercollege.nl.

Kennemer College Beroepsgericht | Van Riemsdijklaan 103 - 1965 BE Heemskerk | Telefoon 0251 - 24 19 44