“Van je vertrouwde basisschool naar het voortgezet onderwijs: dat is een grote stap. Wij hopen dat je op het Open Huis en op de informatieavonden een goed beeld van onze school hebt gekregen en je je keuze voor je favoriete school kunt maken.”

Het beste uit jezelf halen

De leerling verdwijnt bij ons niet in de massa, maar we zijn een overzichtelijke school waarin je je gezien, gewaardeerd en veilig kan voelen.. In onze lessen gebruiken we boeken en online leermiddelen.

Met ons onderwijs halen we het beste uit jou naar boven en wordt leren leuk en uitdagend!  

Echte kansen krijgen

Na de brugperiode (klas 1+2) kies je een richting in de Techniek, Economie of Zorg en Welzijn. Natuurlijk word je in de onderbouw van het vmbo zo goed mogelijk voorbereid op het maken van een keuze die bij jou past. 

Wij zijn trots op ons onderwijs, wij zijn trots op onze leerlingen en we hopen dat je dit ook merkt als je een bezoek brengt aan onze school. Wij zijn de school die onze leerlingen ECHT kansen biedt!

WIJ
DAGEN
JE UIT

Wil je meer weten over onze school? Bekijk onze filmpjes!

Kom ook naar onze school! We hebben een handig stappenplan gemaakt hoe je je kunt aanmelden.

Bekijk het stappenplan

Contact met ons

Wij zijn op schooldagen van 7.45 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar via 0251-24 19 44 of per e-mail: infoberoepsgericht@kennemercollege.nl.

Kennemer College Beroepsgericht | Van Riemsdijklaan 103 - 1965 BE Heemskerk | Telefoon 0251 - 24 19 44