“Van je vertrouwde basisschool naar het voortgezet onderwijs: dat is een grote stap. Wij hopen dat je op het Open Huis en op de informatieavonden een goed beeld van onze school hebt gekregen en je je keuze voor je favoriete school kunt maken.”

Het beste uit jezelf halen

Wij bieden ons onderwijs gepersonaliseerd aan. Dit betekent dat je in je eigen tempo en op je eigen niveau kunt leren. Naast instructies krijg je werklessen waarin je aan een – vooraf gemaakte – planning werkt. Dit doe je met behulp van een digitale learning portal, hierin vind je al het lesmateriaal. Je gebruikt hiervoor een iPad, omdat die makkelijk is in het gebruik. Werken op een laptop of een andere tablet mag natuurlijk ook. Sjouwen met een zware boekentas is in ieder geval niet meer nodig.

Met ons onderwijs halen we het beste uit jou naar boven en wordt leren leuk en uitdagend!  

Echte kansen krijgen

Na de brugperiode kies je een richting in de Techniek, Economie of Zorg en Welzijn. Natuurlijk word je in de onderbouw van het vmbo zo goed mogelijk voorbereid op het maken van een keuze die bij jou past. 

Wij zijn trots op ons onderwijs, wij zijn trots op onze leerlingen en we hopen dat je dit ook merkt als je een bezoek brengt aan onze school. Wij zijn de school die onze leerlingen ECHT kansen biedt!

WIJ
DAGEN
JE UIT

Kom je naar ons Open Huis op 26 januari 2019? Ontdek meer

Kom ook naar onze school! We hebben een handig stappenplan gemaakt hoe je je kunt aanmelden.

Bekijk het stappenplan

Contact met ons

Wij zijn op schooldagen van 7.30 tot 16.15 uur telefonisch bereikbaar via 0251-24 19 44 of per e-mail: infoberoepsgericht@kennemercollege.nl.

Kennemer College Beroepsgericht | Van Riemsdijklaan 103 - 1965 BE Heemskerk | Telefoon 0251 - 24 19 44