Skip to main content

Inspirerende avond over o.a. hoe je de relatie tussen jou en je kind b(l)oeiend houdt

Freelance journalisten Saskia Smith (1969) en Martine de Vente (1968) zijn beiden moeders van pubers (m/v) en oprichters van het succesvolle tishiergeenhotel.nl  waarin ze je leiden langs de hoogte- en dieptepunten van het puberouderschap. Van het leven met pubers hebben zij dan ook als geen ander verstand, net als van óverleven met pubers.

 

Die kennis delen ze met liefde en daarom vertellen ze in een leuke en inspirerende avond over de leuke én ingewikkelde kanten van pubers én over hoe je de relatie tussen jou en je kind b(l)oeiend houdt. Zij geloven er namelijk in dat door met elkaar te communiceren je je kind, én jezelf, zonder al teveel kleerscheuren door de puberteit loodst.

 

Ze gaan je niet vertellen hoe ouders moeten opvoeden, zij doen zelf ook maar wat, maar ze gaan je wel helpen pubers beter te leren kennen – op een grappige en originele manier met voorbeelden uit de praktijk. En ze gaan met ouders in gesprek omdat een ander misschien wel (of andere) antwoorden en oplossingen heeft. En zo niet, ook goed. Dan is het troostend om te weten dat het overal hetzelfde is en fijn om samen te lachen en herkenning te zoeken én vinden.

Een avond vullend programma met een grappige voordracht, een quiz en een discussie.

 

Wanneer? Dinsdag 10 maart 2020

Waar? Aula Kennemercollege Beroepsgericht

Hoe laat? 19:30

 

Om 19:15 staan de koffie en thee voor jullie klaar.

Terug naar overzicht