RC cup plus

RC cup plus

Strijden om de RC cup met jullie auto is natuurlijk al geweldig. Maar op het Kennemer College kan jij met jouw team langskomen voor interessante workshops. Bijvoorbeeld onder een echte auto kijken. Die zetten wij in onze garage gewoon even op de brug  Samen kijken we dan hoe dat nu zit met wielophanging, stuurinrichting etc. en hoe dat in het klein precies zo werkt bij  jullie RC auto. Krijg jullie meteen tips hoe je jullie RC auto nog beter kunt laten rijden.

beletteren

Als jouw team een sponsor heeft dan is het leuk om dat met een mooi sponsorbord te laten zien. Dat bord kan jouw team onder begeleiding bij ons op school maken. Jouw team leert dan hoe je een professioneel reclamebord kunt maken. Het bord krijgt het team natuurlijk mee.

Teamkleding zelf maken

Je wilt toch met jouw team goed voor de dag komen? Allemaal hetzelfde team T shirt met een zelfbedacht logo en naam van het team, ook dat kan bij ons! In ons technieklokaal staat een apparaat om T shirts te bedrukken. Uiteraard krijgt het hele team zijn of haar zelf bedrukt T shirt mee. Bij de volgende wedstrijd zien jouw team er dan top uit!

  •  Al deze activiteiten zijn kosteloos!