Kom je ook naar de open dagen?

Neem een kijkje in de keuken van het Kennemer College beroepsgericht en proef de sfeer. Je kunt met eigen ogen zien hoe enorm leuk onze praktijklokalen zijn, op welke wijze je les krijgt, wat een leerplein is en welke beroepsmogelijkheden wij je allemaal kunnen bieden. Laat je verrassen en rondleiden door onze enthousiaste leerlingen en luister waarom zij zo trots zijn op hun school. Kortom, stap gewoon bij ons binnen en stel al je vragen.

Informatieavond

Voor wie: ouders en leerlingen
Wanneer: dinsdag 19 november 2019
Tijd: 19.00 uur

Op deze avond geven we jullie informatie over onze school: hoe het onderwijs op het Kennemer College beroepsgericht eruitziet, de tweejarige brugperiode, welke rol de mentor heeft, welke ondersteuning we kunnen bieden en nog veel meer. Zo krijgen jullie vast een goede indruk over het reilen en zeilen op onze school. En natuurlijk kunnen jullie ook nog het Open Huis bezoeken!

Doe-middagen

Voor wie: leerlingen
Wanneer: volgt binnenkort
Tijd:

Zit jij nu in groep 7 of 8 en wil je kennismaken met onze school? Kom dan naar de speciale doe-middag voor jongens en meisjes. Schrijf je in en ontdek wat je allemaal kunt leren bij bijvoorbeeld het Vakcollege Techniek, Horeca, Bakkerij en Recreatie, Dienstverlening & Producten en Economie & Ondernemen.

Open Huis

Voor wie: ouders en leerlingen
Wanneer: vrijdag 31 januari 2020
Tijd: 16.00-20.00 uur

Op deze dag gaan alle deuren voor jullie open. Jullie mogen overal binnen stappen en alles vragen. Zo krijgen jullie letterlijk en figuurlijk een kijkje in de keuken van Beroepsgericht. Hoe zien bijvoorbeeld onze praktijklokalen eruit, de lessen, uit welke beroepsprofielen kun je allemaal kiezen en wat houdt het Vakcollege Techniek precies in? Maak deze dag kennis met onze school, onze docenten en onze leerlingen en vraag hen het hemd van het lijf!

Informatieavond

Voor wie: ouders
Wanneer: dinsdag 21 januari 2020
Tijd: 19.30 uur

Op deze avond geven we informatie aan alle geïnteresseerde ouders. Bijvoorbeeld over: onderwijs op maat, ons uitgebreide ondersteuningsaanbod, de beroepsprofielen in het vmbo, onze verschillende leerwegen (basis, kader en gemengd), de doorstroom naar mavo en de aanmeldingsprocedure. In een aantal korte workshops laten wij zien hoe ons onderwijs eruitziet.

Kom je naar ons Open Huis op 31 januari 2020?

Kennismakingslesjes

Voor wie: leerlingen
Wanneer: volgt binnenkort
Tijd:

Op deze dagen volg je verschillende lesjes bij ons. Je maakt kennis met een aantal docenten en ontdekt dan een beetje hoe het is om lessen te volgen in verschillende lokalen.

Komt jouw school niet kennismaken, maar wil je er wel graag bij zijn? Stuur een mailtje naar Marten Pompert, teamleider leerjaar 1 en 2: m.pompert@kennemercollege.nl. Vermeld je naam, adresgegevens en telefoonnummer, de school waar je vandaan komt en op welke dag je mee wilt doen met de kennismakingslessen.

Kom ook naar onze school! We hebben een handig stappenplan gemaakt hoe je je kunt aanmelden.

Bekijk het stappenplan

Contact met ons

Wij zijn op schooldagen van 7.30 tot 16.15 uur telefonisch bereikbaar via 0251-24 19 44 of per e-mail: infoberoepsgericht@kennemercollege.nl.

Kennemer College Beroepsgericht | Van Riemsdijklaan 103 - 1965 BE Heemskerk | Telefoon 0251 - 24 19 44