Kijk je met ons mee?

Neem een kijkje in de keuken van het Kennemer College beroepsgericht en proef de sfeer. Je kunt met eigen ogen zien hoe enorm leuk onze praktijklokalen zijn, op welke wijze je les krijgt en natuurlijk welke beroepsmogelijkheden wij bieden. Laat je verrassen en rondleiden door onze enthousiaste leerlingen en luister waarom zij zo trots zijn op hun school. Kortom, stap gewoon bij ons binnen en stel al je vragen.

Snel naar

Online kennismakingslessen

Voor wie: leerlingen
Wanneer:

Zit jij nu in groep 8 en wil je kennismaken met onze school? Doe dan mee met onze online kennismakingslessen. Op .. geven we je twee online lesjes van ongeveer 30 minuten: één les is meer gericht op kennismaken met een theorievak bijvoorbeeld Nederlands, Engels of wiskunde en de andere les is meer een praktisch gericht vak zoals Natuur & Techniek met leuke natuurkundige proefjes. Schrijf je in voor één van de middagen en ontdek wat je allemaal kunt leren!

Open Huis

Voor wie: ouders en leerlingen
Wanneer: vrijdag 11 februari 2022 van 16.00-20.00 uur

Online: Open Huis dinsdag 8 februari 2022
Kijk het online Open Huis van vorig jaar hier terug.

Tijdens het online Open Huis gaan alle deuren voor jullie open. Zo krijgen jullie letterlijk en figuurlijk een kijkje in de keuken van Beroepsgericht. Hoe zien bijvoorbeeld onze praktijklokalen eruit, de lessen, uit welke beroepsprofielen kun je allemaal kiezen en wat houdt het Vakcollege Techniek precies in? Maak kennis met onze school, onze docenten en onze leerlingen!

Behoefte aan een persoonlijke afspraak?

De informatie en filmpjes op deze pagina geven een mooi beeld van onze school. Het is altijd mogelijk om vrijblijvend een persoonlijke afspraak te maken, zodat wij jullie nog meer kunnen vertellen over onze manier van werken, de lessen, de praktijkvakken, activiteiten, ondersteuning etc. Vul het formulier in, dan maken we snel een afspraak.

Beroepsgericht in beeld

Ons gebouw kent veel faciliteiten, ruimte en een prettige sfeer! Kijk je mee?

In de filmpjes hieronder maak je kennis met alle beroepsprofielen. Wil jij later misschien wel ondernemer worden? Of wil je gewoonweg meer weten over het werken in een bedrijf? Dan is het profiel Economie & Ondernemen iets voor jou! Koken, bakken en gasten bedienen… Dat kun je allemaal leren bij het beroepsprofiel van Horeca, Bakkerij en Recreatie (HBR) in ons eigen Lestaurant. Of vind jij het leuk om te klussen, te schilderen, dingen te bouwen of wil je meer leren over metaal en elektra? Dan is één van de beroepsprofielen van Techniek iets voor jou! De docenten vertellen je alles wat je hierover moet weten. En Soraya en Lotte volgen het profiel Zorg & Welzijn. Zij laten je zien wat je daar allemaal mee kunt.

 

 

Doe-middagen Techniek

Voor wie: leerlingen met interesse in techniek
Wanneer: een nieuwe datum volgt als de scholen weer open mogen

Zit jij nu in groep 7 of 8 en wil je kennismaken met onze school? Ben je geïnteresseerd in techniek en wil je later graag een technisch beroep uitoefenen? Dan is ons Vakcollege Techniek echt iets voor jou. Schrijf je in voor de doe-middag en ontdek wat je allemaal kunt leren.

    We willen graag weten of je eerder bent geweest.

Informatieavond

Voor wie: ouders en leerlingen
Wanneer:
Online: kijk de informatieavond hier terug

Op deze online avond geven we jullie informatie over onze school: hoe het onderwijs op het Kennemer College beroepsgericht eruitziet, de brugperiode, welke rol de mentor heeft, welke ondersteuning we kunnen bieden en nog veel meer. Zo krijgen jullie vast een goede indruk over het reilen en zeilen op onze school. En natuurlijk kunnen jullie ook nog het Open Huis bezoeken!

Hebben jullie nog vragen?
Stuur een mail naar Irene Mols i.mols@kennemercollege.nl 

Informatieavond

Voor wie: ouders
Wanneer: 9 februari 2021
Tijd: 19.30 uur – 21.00 uur
Online: een online Event via Microsoft Teams

Op deze online avond geven we informatie aan alle geïnteresseerde ouders. Bijvoorbeeld over: onderwijs op maat, ons uitgebreide ondersteuningsaanbod, de beroepsprofielen in het vmbo, onze verschillende leerwegen (basis, kader en gemengd), de doorstroom naar mavo en de aanmeldingsprocedure.

Aanmelden voor deze informatieavond? Vul het formulier in of stuur een mail naar kb_informatieavond@kennemercollege.nl.

  • U ontvangt van ons een link naar Microsoft Teams voorafgaand aan de online informatieavond.
  • Geef in bovenstaand tekstvak aan waarover u een afspraak wilt maken.

Bekijk ons online Open Huis!

Kom ook naar onze school! We hebben een handig stappenplan gemaakt hoe je je kunt aanmelden.

Bekijk het stappenplan

Contact met ons

Wij zijn op schooldagen van 7.45 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar via 0251-24 19 44 of per e-mail: infoberoepsgericht@kennemercollege.nl.

Kennemer College Beroepsgericht | Van Riemsdijklaan 103 - 1965 BE Heemskerk | Telefoon 0251 - 24 19 44