Kom je ook naar de open dagen?

Neem een kijkje in de keuken van het Kennemer College beroepsgericht en proef de sfeer. Je kunt met eigen ogen zien hoe enorm leuk onze praktijklokalen zijn, op welke wijze je les krijgt, wat een leerplein is en welke beroepsmogelijkheden wij je allemaal kunnen bieden. Laat je verrassen en rondleiden door onze enthousiaste leerlingen en luister waarom zij zo trots zijn op hun school. Kortom, stap gewoon bij ons binnen en stel al je vragen.

Informatieavond

Voor wie: ouders en leerlingen
Wanneer: dinsdag 20 november 2018
Tijd: 19.00 uur

Op deze avond geven we jullie informatie over onze school: hoe het onderwijs op het Kennemer College beroepsgericht eruitziet, hoe gepersonaliseerd leren werkt, de tweejarige brugperiode, welke rol de coach heeft, welke ondersteuning we kunnen bieden en nog veel meer. Zo krijgen jullie vast een goede indruk over het reilen en zeilen op onze school. En natuurlijk kunnen jullie ook nog het Open Huis bezoeken!

Bekijk hier de flyer.

Doe-middag Vakcollege Techniek

Voor wie: leerlingen met interesse in techniek
Wanneer: woensdag 17 oktober 2018, 14 november 2018, 28 november en 30 januari 2019
Tijd: 13.30-15.30 uur

Ben je geïnteresseerd in techniek en wil je later graag een technisch beroep uitoefenen? Dan is ons Vakcollege Techniek echt iets voor jou. Schrijf je in voor de doe-middag en ontdek wat je allemaal kunt leren. Bekijk hier de flyer & volg ons op Insta!

Direct aanmelden

Open Huis

Voor wie: ouders en leerlingen
Wanneer: zaterdag 26 januari 2019
Tijd: 09.30-13.00 uur

Op deze dag gaan alle deuren voor jullie open. Jullie mogen overal binnen stappen en alles vragen. Zo krijgen jullie letterlijk en figuurlijk een kijkje in de keuken van Beroepsgericht. Hoe zien bijvoorbeeld onze praktijklokalen eruit, de lessen, hoe is het om een eigen coach te hebben, uit welke beroepsprofielen kun je allemaal kiezen en wat houdt het Vakcollege Techniek precies in? Maak deze dag kennis met onze school, onze docenten en onze leerlingen en vraag hen het hemd van het lijf!

Bekijk hier de flyer.

Informatieavond

Voor wie: ouders
Wanneer: dinsdag 29 januari 2019
Tijd: 19.30 uur

Op deze avond geven we informatie aan alle geïnteresseerde ouders. Bijvoorbeeld over: gepersonaliseerd leren, ons uitgebreide ondersteuningsaanbod, de beroepsprofielen in het vmbo, onze verschillende leerwegen (basis, kader en gemengd), de doorstroom naar mavo en de aanmeldingsprocedure. In een aantal korte workshops laten wij zien hoe ons onderwijs eruitziet.

Bekijk hier de flyer.

Kom je naar ons Open Huis op 26 januari 2019? Ontdek meer

Kennismakingslesjes

Voor wie: leerlingen
Wanneer: dinsdag 15 en donderdag 17 januari 2019
Tijd: 08.30-10.45 uur

Op deze dagen volg je verschillende lesjes bij ons. Je maakt kennis met een aantal docenten en ontdekt dan een beetje hoe het is om lessen te volgen in verschillende lokalen.

Komt jouw school niet kennismaken, maar wil je er wel graag bij zijn? Stuur een mailtje naar Sylvia Ruisendaal, teamleider leerjaar 1 en 2: s.ruisendaal@kennemercollege.nl. Vermeld je naam, adresgegevens en telefoonnummer, de school waar je vandaan komt en op welke dag je mee wilt doen met de kennismakingslessen. Opgeven kan tot 1 december 2018!

Kom ook naar onze school! We hebben een handig stappenplan gemaakt hoe je je kunt aanmelden.

Bekijk het stappenplan

Contact met ons

Wij zijn op schooldagen van 7.30 tot 16.15 uur telefonisch bereikbaar via 0251-24 19 44 of per e-mail: infoberoepsgericht@kennemercollege.nl.

Kennemer College Beroepsgericht | Van Riemsdijklaan 103 - 1965 BE Heemskerk | Telefoon 0251 - 24 19 44