Met liefde voor lekker eten

Waarom we de naam Lestaurant hebben gekozen?....Omdat onze leerlingen hier les krijgen! De opzet van ons restaurant is dat leerlingen de theorie in praktijk kunnen brengen. En dat doen ze door het maken van superlekkere gerechten. Kom snel eens bij ons langs en proef het zelf.

Flamberen

Werkwijze Lestaurant

Het Lestaurant is onderdeel van de afdeling HBR (Horeca, Bakkerij & Recreatie) van het Kennemer College beroepsgericht. In ons druk bezochte restaurant leren vmbo basis- en kader leerlingen alle basisvaardigheden voor zowel bediening als keuken.

Ook geven wij binnen de HBR-afdeling les aan de mavo+leerlingen les. Deze 3e en 4e jaars leerlingen krijgen een extra vak aangeboden, zodat ze praktijkervaring kunnen opdoen. Hierdoor creëren we een goede aansluiting op de opleidingen aan het mbo.

We hebben ook onze eigen bakkerij. De verse baksels bieden we bijvoorbeeld aan tijdens de diners. Denk aan verse broodjes bij het voorgerecht of zelfgebakken koekjes voor bij de koffie.

Agenda

Klik hier voor de agenda.


Reserveren of annuleren?

Wilt u een tafeltje boeken of een reservering wijzigen, bel ons dan even via 0251-240910.


Inschrijven nieuwsbrief

Altijd het laatste nieuws ontvangen? Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief.

Graag tot ziens in ons Lestaurant!!

Spoelkeuken

Contact met ons

Van Riemsdijklaan 103
1965 BE Heemskerk
T: 0251-240910

Parkeren

Het Kennemer College beroepsgericht heeft een eigen parkeerplaats naast de school. De ingang van deze parkeerplaats is aan de Plesmanweg. Door een tekort aan parkeerplaatsen voor de buurtbewoners vragen wij u van onze eigen parkeerplaats gebruik te maken.

En volg ons op Facebook!