Skip to main content
Kennemer College beroepsgericht heet voortaan: SKILLS vmbo. Wat zijn jouw skills? Klik hier voor meer informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

De introductieweek komt bijna tot een einde. Maandag gaan de reguliere lessen van start. Wij hopen van harte dat uw kind een prettige startweek heeft gehad.

Zoals u waarschijnlijk wel gehoord heeft, zijn we met ingang van dit schooljaar overgegaan op het roosterprogramma Zermelo. Wij hebben deze week alle leerlingen instructie gegeven over het gebruik van dit systeem en de bijbehorende app.

Ook is er hard gewerkt aan het rooster. Op dit moment staat voor de onderbouw het startrooster zo goed als compleet in Zermelo. Voor de bovenbouw geldt dat het rooster complexer in elkaar steekt. Helaas is onze roostermaker ziek geworden. Daarom ondervinden wij nog roosterproblemen. Het kan zijn dat enkele lessen nog niet zichtbaar zijn voor uw kind of dat er een dubbele les in staat op een zelfde lesuur. Gelukkig hebben wij een vervanger gevonden voor onze roostermaker. Hij zal met spoed en zo goed als mogelijk het rooster in orde maken.

Ook al voldoet het rooster misschien nog niet helemaal. Uw kind volgt het rooster dat zichtbaar is in Zermelo. Bij een eventuele dubbele boeking overlegt uw kind aan het begin van de dag voor de start van de lessen met zijn of haar leerjaarcoördinator om te beslissen welke les hij/zij moet volgen. Wilt u dit met uw kind bespreken? Alvast veel dank.

De leerjaarcoördinatoren zijn:

  • Leerjaar 1: Marius Prein
  • Leerjaar 2: Alice van Velsen
  • Leerjaar 3: Hanneke La Rivière
  • Leerjaar 4: Wilma de Groot

Bij voorbaat excuses voor het eventuele ongemak.

Met vriendelijke groet,

Irene Mols – Teamleider onderbouw
Denise Frèrejean – Teamleider bovenbouw

Terug naar overzicht