Skip to main content

Deelnemen aan een gratis webinar maandag 30 maart? Verder in het bericht hierover meer informatie.

Het coronavirus, we kunnen er niet meer omheen. De scholen zijn drie weken dicht, dus de kinderen zijn thuis. Naast ouder, heb je er een paar rollen bij gekregen. Activiteitenbegeleider, parttime docent en daarnaast probeer je ook nog je eigen werk thuis te doen. Best een uitdaging!

Centrum voor Jeugd en Gezin kan je op weg helpen met tips. Zij staan ook klaar als het even minder leuk wordt of als je even niet weet hoe je met het gedrag van je kind om kunt gaan. Klik hier voor meer informatie.

Hoe kom je als gezin de corona-periode door? Schrijf je in voor een gratis webinar.

Een webinar is een live online uitzending waaraan iedereen kan deelnemen vanaf elke gewenste plek via laptop, tablet of smartphone. In dit webinar helpt kinderpsycholoog en opvoedkundige Tischa Neve je op weg met ideeën en geeft antwoorden op al deze dilemma’s. Je kunt ook live vragen stellen via de chat-functie.

Wanneer? Maandag 30 maart 2020, van 20.30 tot 21.30 uur.  Mocht het tijdstip van het webinar niet uitkomen, geen probleem! Als je je aanmeldt, ontvang je een linkje waarmee je het nog een maand lang terug kunt kijken. Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

Terug naar overzicht