Skip to main content

Beste examenkandidaten,

Vanaf maandag 17 mei staat de examenperiode voor de deur. Een periode die enkele weken in beslag zal nemen waarin jij de vakken, die je de afgelopen vier leerjaren hebt gevolgd, afsluit met examens. Een spannende tijd.

De afgelopen twee leerjaren waren voor jou onstuimig. Twee leerjaren waarin jij op een andere manier lessen hebt gevolgd dan de “normale” manier die je gewend was. Het ene moment kon je volledig naar school, met alle klasgenoten in één klas en pauze houden met je vrienden. Het volgende moment volgde je de lessen thuis. Met een device voor je neus kreeg je je lessen digitaal aangeboden. Op weer een ander moment mocht je, in het bezit van een mondkapje, in kleine groepjes weer fysieke lessen volgen op school. Er is veel van jouw inzet en flexibiliteit gevraagd in deze tijd.

En nu sta je aan het begin van je examenperiode. Of je aankomende week start met het maken van je examens, met het maken van je resultaatverbeteringstoetsen of met het afronden van je PTA, de aankomende weken zullen spannend en uitdagend zijn. Na vier leerjaren is het podium voor jou. Als een ster sta jij in de spotlight te stralen en laat je zien wat jij allemaal in huis hebt. Je ouder(s)/verzorger(s), je familie, je docenten, mentor en teamleider, wij geloven in jou en weten dat jij dit kan.

Namens het hele team van Kennemer College Beroepsgericht wensen wij jou heel veel succes bij het maken van jouw examens!

Frouke Draaisma,
Teamleider bovenbouw

 

Informatieboekje examens 2020-2021.

 

Terug naar overzicht