Zit jij in groep 8?

Kom ook naar onze Doe-middag Vakcollege Techniek!

Aanmelden Doemiddag

Als je kiest voor Vakcollege Techniek krijg je al in de eerste klas heel veel praktische techniek. Lekker bezig zijn met techniek, tekenen en ontwerpen om vervolgens met een 3D-printer je ontwerp zelf uit te printen. Wil je meer weten en het eens meemaken? Kom dan naar één van onze doe-middagen!

Onze praktijklokalen techniek

Op het Kennemer College hebben wij prachtige, goed geoutilleerde lokalen en werkplaatsen voor de drie profielen techniek waar je onder begeleiding van vakmensen je rustig kunt oriënteren op een toekomst in de techniek.

Profielen

Onze school heeft de drie technische profielen in huis: Bouwen, Wonen en Interieur (BWI), Produceren, Inastalleren en Energie (PIE) en Mobiliteit en Transport (M&T). Kortom alle mogelijkheden voor iedere richting in de techniek.

Vakcollege Techniek

Een goede keus voor jongens en meisjes die graag praktisch bezig zijn. In het eerste leerjaar wordt er al veel praktisch met techniek gewerkt en volop in 3D getekend. Dat is leren door zien en doen en stimulerend voor het brein. Over het algemeen presteren de leerlingen van het Vakcollege beter bij de exacte vakken.

Waarom Vakcollege Techniek?

  • In eerste klas al heel veel praktische techniek;
  • Begeleiding door vakmensen;
  • Drie profielen techniek dus veel keuzemogelijkheden;
  • Mogelijkheden om zelf iets te ontwerpen en te maken;
  • In 2e leerjaar uitgebreide oriëntatie in de drie profielen.

Kom ook naar onze school! We hebben een handig stappenplan gemaakt hoe je je kunt aanmelden.

Bekijk het stappenplan

Contact met ons

Wij zijn op schooldagen van 7.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar via 0251-24 19 44 of per e-mail: infoberoepsgericht@kennemercollege.nl.

Kennemer College Beroepsgericht | van Riemsdijklaan 103 1965 BE Heemskerk | Telefoon 0251 - 24 19 44