De wereld zit te springen om echte vakmensen! En wij leiden je daarvoor op. Of je interesse nu ligt in de zorg, horeca of de techniek bij het Kennemer College beroepsgericht kun je alle kanten op. We dagen je uit het beste uit jezelf te halen, zodat je een mooie toekomst tegemoet gaat.

Deze week

Van 9 januari t/m 18 januari zullen de rekentoetsen (examens 2f en 3f) 4e klas worden ingepland. Voor deelname aanmelden voor vrijdag 14 december. Meld je aan door middel van dit formulier.

Dit is onze
school

Een dagje school met Tania

Beroepsgericht onderwijs

Er zijn zoveel leuke beroepen waarvoor je kunt leren. Denk aan banketbakker, verkoopmedewerker, beveiliger, modeontwerper, automonteur, elektromonteur, verpleegkundige, enzovoort. En nog leuker is dat organisaties staan te springen om mensen zoals jij!

Ontdek meer

Wie doet wat op onze school?

Vanaf dag één heb je te maken met verschillende mensen, die allemaal het beste met je voor hebben. Allereerst je coach natuurlijk, je docenten, de teamleider, maar vergeet ook niet de conciërge, de receptie en…. Ontmoet ze hier vast.

Wie doet wat

Samen werken aan

jouw toekomst

Ons lestaurant
en onze sterren

ReserverenOnze werkwijze

Kom ook naar onze school! We hebben een handig stappenplan gemaakt hoe je je kunt aanmelden.

Bekijk het stappenplan

Contact met ons

Wij zijn op schooldagen van 7.30 tot 16.15 uur telefonisch bereikbaar via 0251-24 19 44 of per e-mail: infoberoepsgericht@kennemercollege.nl.

Kennemer College Beroepsgericht | Van Riemsdijklaan 103 - 1965 BE Heemskerk | Telefoon 0251 - 24 19 44