30-03-2017

Kennemer College Beroepsgericht krijgt Brigitta Eriscon Award voor haar gepersonaliseerd onderwijs

Wat een prachtige award ontvingen wij woensdag 22 maart van Kunskapsskolan (KED) Nederland!!! Hanneke La Rivière, de projectleider voor de invoering van het gepersonaliseerd leren, mocht op deze dag de Brigitta Ericson Award in ontvangst nemen.  KED reikt deze prijs jaarlijks uit aan  een persoon of team die bijzondere prestaties levert binnen een school in de transformatie naar het gepersonaliseerd leren. 

Een mooie erkenning dat we de juiste dingen doen voor onze leerlingen!

En ook trots op onze leerlingen Sterre, Roos en Indy, leerlingen uit 2vg, die voor een groep van 40 à 50 docenten uit het hele land, als ware professionals, een presentatie hebben gehouden over hun ervaringen met het gepersonaliseerd leren. Docenten die eerder nog niet overtuigd waren, werden juist door deze presentatie over de streep getrokken. Goed gedaan dames!!!! Die prachtige prijs is ook voor jullie!!! Dik verdiend…...


Voor het complete juryrapport van KED verwijzen wij naar het informatiebullin op onze website. Ga hiervoor naar het kopje ‘ouders’ en vervolgens naar ‘informatiebulletins’.

Terug naar het overzicht