Magister

Het is voor u als ouder/verzorger mogelijk om via internet de behaalde cijferresultaten van uw zoon/dochter te raadplegen. Naast de cijfers treft u ook informatie aan over de adresgegevens en over de absenties van uw zoon/dochter, zoals die op school geregistreerd staan. De gegevens zijn strikt persoonlijk.

Hoe komt u bij deze gegevens?
Om toegang te krijgen moet u inloggen en daarvoor heeft u een inlognaam en wachtwoord nodig. Deze worden tijdens de eerste ouderavond door de mentor uitgedeeld (onderbouw). Ouders van zij-instromers ontvangen deze gegevens via de post.

KLIK HIER om de handleiding te downloaden voor het gebruik van Magister (het administratiesysteem). Leest u, waar nodig, in plaats van havo/vwo, beroepsgericht.
U kunt zelf uw e-mailadres en telefoonnummer wijzigen in magister. Het is altijd belangrijk dat uw persoonlijke gegevens up to date zijn in verband met bereikbaarheid vanwege onverwachtste of dringende situaties.

Wij hopen u op deze manier te ondersteunen bij de studiebegeleiding van uw kind.

Inloggen in Magister 6:
Ga in uw internetprogramma naar 
https://kennemer.magister.net/#/inloggen of volg de link op de website van school.
 

Onregelmatigheden doorgeven
Mocht u onregelmatigheden tegenkomen, adreswijzigingen willen doorgeven of algemene vragen over Magister hebben, dan kunt u een e-mail sturen naar beroepsgericht@kennemercollege.nl. Uw bericht zal dan doorgestuurd worden naar de verantwoordelijke medewerker, die u - indien nodig - van antwoord voorziet.