Lestaurant

Waarom is de naam Lestaurant gekozen?.........omdat onze leerlingen hier les krijgen! 
De opzet van ons restaurant is dat onze leerlingen de theorie in praktijk kunnen brengen.

Het Lestaurant is onderdeel van de afdeling HBR (Horeca, Bakkerij & Recreatie) van het Kennemer College Beroepsgericht. In ons druk bezochte restaurant leren onze VMBO basis- en kaderleerlingen alle basisvaardigheden voor zowel bediening als keuken.

Ook geven wij binnen de HBR afdeling op de vrijdag de MAVO+ leerlingen les. Deze 3e en 4e jaars leerlingen van de MAVO krijgen een extra vak aangeboden om op deze manier in de praktijk ervaring op te kunnen doen. Hierdoor wordt er een goede aansluiting op de opleidingen aan het MBO gecreëerd.

Sinds dit jaar hebben wij binnen de afdeling ook onze eigen bakkerij gekregen. De verse baksels vanuit de bakkerij zullen wij ook tijdens de diners kunnen aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan verse broodjes bij de het voorgerecht of zelfgebakken koekjes voor bij de koffie.

Wilt u zich ook een keer culinair laten verwennen door onze leerlingen van de afdeling HBR? Dat kan! Op de agenda die u van deze site kunt downloaden staan al onze openingsdagen.
Dit schooljaar is ons restaurant open op de dinsdag-, woensdag-, en donderdagavond om 17.30 uur en de vrijdagmiddag om 13.30 uur.

Reserveren
Reserveren is noodzakelijk en kan via
lestaurant@kennemercollege.nl (o.v.v. naam, aantal gasten en tel.nr.)
Telefonisch reserveren kan ook 0251-240910 (tussen 11.00-15.00 uur)

Download de agenda  KLIK HIER!

Inschrijven nieuwsbrief

Namens de docenten horeca en onze leerlingen graag tot ziens in ons Lestaurant!!!


Volg ons op Facebook!  Klik hier! 

Adres
Van Riemsdijklaan 103
1965 BE Heemskerk

Parkeren
Het Kennemer College heeft een eigen parkeerplaats naast de school. De ingang van deze parkeerplaats is aan de Plesmanweg. I.v.m. het te kort aan parkeerplaatsen voor de buurtbewoners vragen wij u van onze eigen parkeerplaats gebruik te maken.